recepten foodblog - iamfoodie

recepten foodblog - iamfoodie
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het adverteren op iamfoodie.nl? Uw merk onder de aandacht brengen op een populaire websites over alles dat met eten te maken heeft? iamfoodie staat bomvol met informatie over eten, tips, tricks et cetera.
Diverse mogelijkheden
Draagt uw merk, product of dienst bij aan alles dat ook maar te maken heeft met lifestyle? iamfoodie is de ideale plek om uw doelgroep op een efficiënte manier te bereiken. Adverteren op deze website kan op verschillende manieren. Hieronder een kort overzicht van de verschillende mogelijkheden.

Een gesponsord artikel
Op deze website is het mogelijk om een artikel te plaatsen met uw product of dienst. Uw merk komt hierdoor in een goed daglicht te staan. Deze artikelen worden door Google geïndexeerd waardoor er naamsbekendheid ontstaat, en door de mogelijkheid om links in het artikel te verwerken komen er mensen op uw website terecht.

Banners
Wij staan open om banners te plaatsen op onze website. Deze kunnen overal geplaatst worden op de homepagina, een categorie pagina of een specifieke pagina.

Win acties
Met een win actie kunt u op een effectieve manier een groot publiek bereiken. De website van iamfoodie verwelkomt inmiddels ruim 5 duizend bezoekers per maand die interesse hebben in alles omtrent voeding. Door een win actie bereikt u 100% uw doelgroep. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij hopen op een geslaagde en vooral succesvolle samenwerking!