muziekles

Muziekles is het onderwijs dat gegeven wordt voor het bespelen van instrumenten het lezen en schrijven van muziekstukken en songteksten en het gebruik van akoestiek.

muziekles resultaten

2 websites:

 • Online piano leren spelen

  http://www.leeronlinepiano.nl

  Leeronlinepiano.nl is de website met alles over het online leren piano spelen. Met behulp van tips, advies en een online piano cursus helpen we ook jou piano spelen. Op de website vindt u ook informatie over het noten leren lezen. Op verschillende niveaus (beginner, gevorderd en expert) kunt u de lessen volgen. Hierbij leert u de basis kennis van het noten lezen. Daarnaast geven we ook informatie over de belangrijkste toetsinstrumenten om de online pianolessen mee te kunnen volgen. Denk hierbij aan de akoestische piano, keyboard, vleugel of digitale piano. Ook geeft Leeronlinepiano diverse tips om uw pianospel nog beter te maken. Deze tips zijn opgedeeld in het onderhoud, omgeving, gebruik en de aankoop van een piano. Tevens schrijven we eens in de twee weken een blogbericht met nuttige informatie voor pianisten. Hierdoor leer je elke keer weer iets nieuws over het piano spelen als het gebruik ervan.

 • Gitaarlessen online

  http://www.uwgitaarlesonline.nl

  Online gitaarlessen vergelijkingswebsite en informatie database voor het gitaar spelen. Daarnaast vindt u op de website ontzettend veel informatie over het gitaar spelen in het algemeen. Denk hierbij aan de soorten, merken en het kopen van gitaren. Ook wordt erop de blog van Uwgitaarlesonline.nl elke week (mogelijk 2x) een leuk bericht geschreven over het gitaar spelen. Hierdoor kom je nog meer te weten over de gitaar en wellicht kun je het toepassen in je eigen gitaarspel.

 • Muziekonderwijs CIFRApianoles in Oldenzaal

  muziekonderwijscifra.nl/index.htm

  welkom op de website van muziekonderwijs cifra oldenzaal. pianolessen en muziektheorie afgestemd op de individuele leerling (ook met ontwikkelingsproblemen)op alle niveaus, voor alle leeftijden, in alle muziekstijlen.

 • gitaarlesnijmegen

  gitaarlesnijmegen.com

  Gitaarles nijmegen op maat: aansluitend op jouw vragen en muziekgenre. Op niveau bied ik lesmateriaal voor zowel de beginnende als gevorderde gitarist.

 • muziekles op Wikipedia

  nl.wikipedia.org/wiki/muziekles

  muziekles op Wikipedia